Ana içeriğe atla

İleri Excel Kursu


Microsoft tarafından tasarlanmış olan ve Office programları içinde yer alan Excel, en basit tanımıyla tablolama yazılımıdır. Birden çok alanda kullanılabilir. Bundan dolayı değişik meslek grupları tarafından tercih edilir. Biladım, alanında en iyi hocalarla ileri Excel kursu vermektedir. Uygulamalı ve teorik olarak iki kısımdan oluşan program, her türlü detaya sahiptir.
İleri Excel Kursuna Kimler Katılabilir?
İleri Excel kursu, birçok farklı meslek grubuna açık olmasıyla dikkat çeker. Bunların başında ise mühendisler gelir. Çünkü değişik mühendislik alanlarında bu yazılım çok sık tercih edilir. Muhasebe alanında çalışan kişilere de yönelik olan eğitime, satış uzmanları ve hatta bankacılar da dahil olabiliyor. Buna ek olarak değişik konularda excel tercih eden kişiler, bu kurs sayesinde kendilerini hemen geliştirebilirler. Programa dahil olacaklarda aranan niteliklerin başında Microsoft içindeki Excel yazılımının en azından ara yüzünü bilmek geliyor.
İleri Excel Kurs Özellikleri
İleri Excel kursu, maksimum 10 kişiden oluşan sınıflarda verilen bir eğitimdir. Bilgisayar öğretmenliği mezunları tarafından anlatılır. Bu eğitim sadece teorik değildir. Her katılımcı, bir bilgisayar üzerinden uygulamalı bir şekilde de bunu öğrenmektedir. Toplamda 30 saatlik bir ders söz konusudur. Bunun 5 saati temel olarak adlandırılır. Kalan 25 saat ise ileri excel şeklinde tanımlanmıştır. Aynı zamanda kurum hediye olarak Power Point, Outlook ve Word eğitimini katılımcılara vermektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ultra Güvenli Motosiklet Pantolonları

Kompozit koruyucu içeren motosiklet kıyafetleri dikkatlerden kaçmıyor. Çünkü bu tarz kıyafetler ultra güvenli gelir. Ve güvenle sürüş keyfi yaşamanıza olanak sağlar. Örneğin motosiklet pantolonları için: ·          Çıkarılabilir kompozit koruyuculara yer verilir. ·          Sertifikalı yani standartlara uygun olan modeller sergilenir. ·          Sabitleyici olan modeller boy gösterir. Hepsi de Motoenvanter içerisinde yerini almıştır. Görselleri ve fiyat bilgisi ile aralarından tercihte bulunmanız uzun sürmez. Ergonomik Motosiklet Pantolonları Güvenlikten ziyade rahatlık da göz önünde bulundurulur. Bunun için ergonomik yapıda olan motosiklet pantolonları dikkatleri üzerine çekmiştir. Aynı zamanda net kumaş ile deri karışımı olanlar talep görür. Güvenli ve rahat bir yolculuk için bu detayları göz önünde bulundurmak gerekir. Neticesinde farklı tasarımlara sahip olan modellerden kendi zevkinize göre tercihte bulunanız uzun sürmez. Sertifikalı Motosiklet Kıyafetleri Gü

Fiat Doblo Filo Kiralama

Fiat Doblo filo kiralama konusunda en nitelikli firmadan hizmet almak isterseniz en doğru yerde bulunuyorsunuz. BGR Filo sayesinde kaliteden taviz vermeden en nitelikli araçlara erişim sağlama imkanını elde edeceksiniz. Siz de verimliliği maksimize etmek adına en doğru yerdesiniz. Bu verimlilikten istifade ederken elde edeceğiniz araçların her birinin gerekli olan tüm performans testlerinden geçirilmiş olması da memnuniyeti artırmaktadır. Bu harika sistem fiyat skalasında da tatmin edici biri liste sunuyor. Araçların Performansını İnceleyin Fiat Doblo filo kiralama adımlarını online şekilde tamamlamak süreci sizin için çok daha kolay bir hale getirecektir. Bu harika sistem verimliliği ile göz dolduruyor. Bu sistem özellikleri üzerinden yüksek verimliliği elde etmek isterseniz doğru noktadasınız. Araç performansı bağlamında motor kuvvetinden hangi yakıt türü ile çalıştığına kadar tüm detaylara erişim sağlama imkanınız bulunmaktadır. ·          Araçların temel özelliklerine bak